Design mascota business

Nimic nu da viata mai bine unei firme si implict afacerii decat o mascota plina de culoare ce are rolul de a transmite un mesaj bine gandit si directionat catre un public tinta in prealabil stabilit. Este bine stiut faptul ca identitatea si unicitatea unei firme indiferent de specificul avut se formeaza cu ajutorul elementelor vizuale, strategiile de promovare utilizand instrumente de baza precum culori, fonturi, logo, ilustratii si nu in utlimul rand o mascota. Rolul mascotei este unul foarte simplu si de efect: odata observata potentialii clienti vor asocia imaginea reprezentata de mascota cu specificul avut de afacerea condusa, astfel se stabileste o legatura intre cele doua parti implicate destul de profunda.

Pentru a putea realiza o mascota care sa atraga atentia si totodata sa ramana intiparita in memoria celor din jur se va pleca de la publicul tinta, adica cui anume se adreseaza business-ul condus. Daca vizezi nisa adulta se va pune acent pe eleganta, forme clasice, culori ce ofera incredere. Tinerii sunt nonconformisti, deci mascota se va plia pe spirtul plin aventura si nevoia de inedit. Domenii precum fashion sau IT au nevoie de caracteristici specifice. Astfel, in primul caz formele rotunde, culorile atragatoare si un desen care sa se asemene cu ceva reprezentativ din domeniu poate repezenta o solutie. In ce deal doilea caz, personajul va fi in mod sigur unul tehnologizat.

Aceste cateva exemple nu sunt indeajuns pentru a exprima creativitatea si dorinta echipei care formeaza webdesign-sibiu.eu in crearea unor mascote reprezentative pentru afacerea condusa. Cream mascote business in functie de profilul afacerii, aria de activitate si ideea pe care doresti sa o transmiti celorlalti. Indiferent daca ai sau nu conturat profilul privind felul in care va arata mascota pentru firma ta, noi iti stam la dispozitie cu o serie intreaga de idei dintre care le poti selecta pe cele optime.

Call Now Button