SEO pentru mobilZona de web pe mobil ar trebui sa fie urmatoarea tinta online cand vine vorba de optimizare. Cu peste 4 miliarde si in crestere de smartphoneuri conectate in sfera mobila, nu ar trebui sa fie de mirare cazul in care in viitor va depasi zona desktop. Asta inseamna ca indiferent de ce tip de afacere ai, majoritatea audientei tinta va fi pe mobil si ar trebui sa depui un efort sa ajungi la ei.

Acestea fiind spuse, SEO mobil are intr-adevar provocari, ca si orice alta strategie de markenting . Cheia este sa gasesti oamenii potriviti cu care sa lucrezi pentru a-ti maximiza potentialul afacerii tale. Daca esti dispus sa dedeci timp acestei activitati, vei culege roadele prin cresterea profitabilitatii siteului tau. Marketingul cautarilor pe mobil este asteptat sa creasca in urmatorii ani, schimband peisajul afacerilor online in vreme ce cautarile de pe mobile vor domina.

Cel putin 90% din interogarile de cautare de pe mobile facute astazi au ca rezultat o forma sau alta de actiune, fie ca e vorba despre o vizita la un magazin local sau chiar achizitiile facute online. De asemenea, majoritatea cumparatoriilor devin din ce in ce mai obisnuiti si confortabili in folosirea dispozitivelor mobile pentru a achizitiona produse si servicii online. Conform statisticilor, 60% dintre cumparatorii de pe mobile cauta intai produsele de care au nevoie de pe mobil, apoi iau o decizie. Aceste cifre spun un singur lucru – o afacere care isi doreste succesul are nevoie de o strategie pentru marketingul online pentru mobile ori risca sa piarda clienti in favoarea celor care au deja una.

SEO pentru mobile seamana cu cel clasic in mare, desi exista cateva reguli de bune practici specifice pentru mobile si cateva provocari de retinut. De aceea cel mai bine este sa apelati la profesionisti SEO si de marketing online, pentru a te ajuta sa intrii pe piata internetului pe mobil.

Call Now Button