Consultanta SEO gratuita

Va salut si ma bucur ca ati ajuns pe pagina noastra.

Am luat decizia de a oferi celor interesati consultanta gratuita in materie de SEO si promovare online, astfel puteti lua, la randul vostru, o decizie corecta in ceea ce priveste modul de a actiona in aceasta directie.

  • Consultanta Branding si Identitate Vizuala
  • Consultanta SEO intern
  • Consultanta SEO extern
  • Consultanta creare continut unic / articole / descrieri pentru activitati, servicii si produse
  • Consultanta promovare Facebook PPC – pay per click
  • Consultanta Video Marketing
  • Consultanta postari pe retele sociale

banner2-copy


Despre promovarea in mediul online si offline

Promovarea in mediul online si offline este pe buzele multor antreprenori, intreprinzatori mici sau mari, detinatori ai unei afaceri. Multi spun ca stiu ce inseamna si cum trebuie facuta, dar putini stiu de fapt cu adevarat. Au auzit ca cea pe online ar fi asociata cu Google si Facebook, si poate amintesc si ceva de Twitter sau Pinterest, iar cea offline e asociata cu un banner pe strada sau un articol intr-un ziar.

Intr-adevar are legatura cu toate acestea si cu multe altele, dar nu e suficienta informatie sa afirmi ca ai cunostinte de promovare. Procedeul de promovarea al unei afaceri este mult mai complex si nu poate fi asociat cu simpla realizare a unui site web, cateva postari pe facebok si inscrierea site-ului in directoare web, un articol in ziar si un spot la radio.

De fapt, toata treaba incepe de la crearea unei identitati vizuale, imaginea cu care firma va iesi in lume, se va face cunoscuta, amprenta sau semnatura lasata de persoanele din cadrul firmei peste tot pe unde au trecut. Este vorba despre logoul/sigla firmei, cartile de vizita pe care acest logo va fi plasat, colantarile pe masinile de serviciu, mapa de prezentare, foi cu antet pentru documentele din cadrul firmei, flyere, cataloage, bannere, semnatura din email si designul diverselor materiale promotionale care mai sunt folosite cum ar fi stik-uri, pixuri, brichete, cani si multe altele.

Toate acestea trebuie folosite cat mai eficient deoarece se stie ca impactul vizual este unul dintre cele mai puternice, iar persoanele vor asocia permanent interactiunea avuta cu imaginea lasata in urma fie ea o carte de vizita, o oferta pe o foaie cu antet, un email, etc. Dupa ce toate aspectele legate de partea vizuala au fost puse la punct se trece la pasul urmator.

Call Now Button